Davidović: U Crnoj Gori se dešava sprdnja epskih razmjera

U vremenu kada nije riješen ni birački spisak ni tužilaštvo, ni pravosuđe praviš atmosferu gdje želiš nove izbore, takav koji to traži jedino može da spase one koji će gubljenjem svog političkog imuniteta odgovarati za sve, bilo da su pozicija ili opozicija – kaže lider Narodnog pokreta Miodrag Daka Davidović

 

Lider Narodnog pokreta Crne Gore Miodrag Daka Davidović smatra da je žalosno za ovako lijepu državu kao što je Crna Gora, da joj ekonomija propada, da su građani na ivici gladi, a da se „stari farisej vratio na izvršnu vlast“.

On je na svom Fejsbuk profilu, čestitajući građanima Trojičin dan, poručio da je bolje za narod Crne Gore da bude sačuvana pobjeda od 30. avgusta prošle godine.

– Ovo što se trenutno dešava u Crnoj Gori su sprdnje epskih razmjera. Kako god da bude, biće kako narod zaslužuje a ovaj narod je bez crkve bio izgubljen. Sada politički autoriteti pokušavaju da sruše ugled crkve u narodu, da se zaboravi na njenu pobjedu na ljetošnjim izborima i poziv mitropolita! U vremenu kada nije riješen ni birački spisak ni tužilaštvo, ni pravosuđe praviš atmosferu gdje želiš nove izbore, takav koji to traži jedino može da spase one koji će gubljenjem svog političkog imuniteta odgovarati za sve, bilo da su pozicija ili opozicija. Žalosno je da ovako lijepa zemlja nema svoju razvijenu privredu i ekonomski rast a u sred jeka turističke sezone dižu fame i farse da bi ovaj narod krepao od gladi a stari se farisej vratio na izvršnu vlast, smatram da je bolje za narod Crne Gore da čuva pobjedu iz prošlog avgusta – zaključuje Davidović.

 

 

Izvor: DAN

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor