Danilović i Damjanović formiraju poslanički klub

Poslanici Goran Danilović i Goran Radonjić formiraće poslanički klub u Skupštini Crne Gore sa Aleksandrom Damjanović, pišu Dnevne novine.

Nakon raskola u Demosu, bivši predsjednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović i Goran Radonjić su se u parlament vratili kao nezavisni poslanici, što je učinio i Damjanović nakon što je napustio Socijalističku narodnu partiju.

Oni će, navode Dnevne novine, formirati “tehnički klub poslanika” koji neće imati ime, jer Damjanović još nije formirao partiju.

Prema podacima na sajtu Skupštine, do sada je u parlamentu formirano šest klubova poslanika: Demokratske partije socijalista, Demokratskog fronta, Socijaldemokrata Crne Gore, koji su formirali klub sa predsjednikom LP Andrijom Popovićem, Demokrata, SDP, kao i zajednički klub manjinskih stranaka.

Bez poslaničkog kluba su i poslanici dijela opozicije Dritan Abazović, Neđeljko Rudović, Miodrag Lekić i Anka Vukićević, kao i Srđan Milić i Danijela Pavićević iz Socijalističke narodne partije,  a poslovnik Skupštine predviđa da Klub čine najmanje tri poslanika.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor