Danas radovi na elektro mreži

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas do 9, i od 17 do 18 sati ostati Ravna Rijeka, Majstorovina, Božovića Polje, Slijepač Most, Bojišta, Rakita, Mijatovo Kolo, Gilinoge, Pali, Jabučina, Gevčina i Okladi, u terminu od 9 do 15 sati struju neće imati Nikoljac (dio naselja od Hale do Ribnika), dok će bez struje do 18 sati biti Slijepač Most 2, Pali, Mijatovo Kolo, Mijatovo kolo-Željeznička stanica, Jabučina, Gevčina, Tusto i Okladi, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 39 sugrađana, dok je dežurna ekipa osam puta intervenisala na terenu.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 39 sugrađana, dok je dežurna ekipa osam puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena je jedna beba.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata intervenisali su na gašenju manjih šumskih  požara u Majstorovini i Grabu. Kako je saopšteno iz dežurne službe, požari su brzom intervencijom lokalizovani i nijesu pričinili veću materijalnu štetu. Apeluju na sugrađane da se uzdrže od paljenja vatre na otvorenom prostoru.

Saobraćaj se obavlja po  suvim   kolovozima  i uz dobru vidljivost u većem dijelu zemlje.Iz AMSCG skreću pažnju na moguću pojavu odrona na dionicama koje prolaze kroz usjeke. Neophodna je oprezna vožnja i poštovanje pravila saobraćaja.

Promjenljivo oblačno, mjestimično kiša, ponegdje i pljuskovi sa grmljavinom. Očekuje se i dosta suvog vremena, naročito na krajnjem sjeveroistoku. Vjetar umjeren, prvenstveno na sjeveru povremeno i pojačan do jak, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 14 do 25 stepeni.

Izvor: Radio Bijelo Polje

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor