Search
Close this search box.

Danas kontrolno saslušanje u vezi navoda Europola

Odbor za bezbjednost i odbranu obaviće danas kontrolno saslušanje čelnika bezbjednosnog sektora, premijera Dritana Abazovića i glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića u vezi sa navodima Europola o službenicima Uprave policije Petru Lazoviću i Ljubu Miloviću.

Predviđeno je da budu saslušani – direktor Uprave policije Zoran Brđanin, šef Specijalnog policijskog odjeljenja Predrag Šuković, ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić i vršilac dužnosti direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Savo Kentera.

U dokumentnima Europola, koje je objavio portal Lobertas, navodi se da su službenici policije Petar Lazović i Ljubo Milović članovi kriminalnog klana Kavač.

Predsjednik Odbora Milan Knežević kazao je da se postavlja pitanje da li bi se došlo do informacija da one nijesu u vidu transkripta objavljene na portalu Libertas.

Knežević je rekao da je potrebno da se nešto pojavi u vidu transkirpta na nekom portalu ili mediju, a da onda dođu do toga da su nadležni imali neke infromacije u vezi sa slučajevima o kojima će govoriti.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor