Danas je predsjednik opštine Plav Orhan Šahmanović okrenuo ledja Husoviću i umjesto Mila Djukanovića za budućeg predsjednika podržao Hazbiju Kalača( Video)

Danas je predsjednik opštine Plav Orhan Šahmanović mimo stava svoje Bošnjačke stranke, umjesto Mila Djukanovića za budućeg predsjednika  podržao Hazbiju Kalača.

   On je u izjavi za medije kazao da se nada da će Kalač kao budući predsjednik Crne Gore se baviti svojim poslom i ono što je najpotrebnije i najbitnije bošnjacima da imamo takve ljude koji će poštovati Ustav i Zakon i koji će nas veredostojno prezentovati i normalno ono što će obećati i ispuniti, kazao je Šahmanović i dodao. ,, Mislim da je jedna teška misija pred našim predsjedničkim kandidatom, da je na tu misiju ponosan i vjerujem da će izdržati bez obzira na sve pritiske“.

“Ono što je najbitnije jeste dati sve za slobodu. Nikada kao sad nije bitnije dati sve od sebe za opstanak na ovim prostorima. Mora se dići glas i moraju se donijeti promjene. Ja sam iskreno tu da pomognem u borbi za slobodu. Ovo jeste težak, ali je zaista častan posao, ko ga vodi onako kako treba. Ja se nadam da će Hazbija biti budući predsjednik. On je to zaslužio nakon svega onoga što je do sada uradio. Neka je hairli, iskreno smo uz Hazbiju”, poručuje predsjednik opštine Plav Orhan Šahmanović.

Predsjednički kandidat Hazbija Kalač se zahvalio ohrabrujučim riječima, prijateljskom dočeku i prijemu uz obećanje da će ukaželi mu se prilika da bude prvi čovjek Crne Gore, da će svoj emanet nositi časno, pošteno i dostojanstveno.

Podrška Orhana Šahmanovića, predsjedničkom kandidatu Hazbiju Kalača predstavlja novi momenat na političkoj sceni, obzirom da je njegova matična Bošnjačka stranka, od predsjedničkih kandidata podržala Mila Đukanovića.

Izvor, foto i video: SANA PRESS

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor