Damjanović, Janović i Rakočević o istraživanju MANS-a: Prisustvujemo zadnjem vapaju ove vlasti

Nakon što je Mreža za afirmcajiju nevladinog sektora (MANS) objavila istraživanje i „Pandora papire“ koji pokazuju da su Đukanovići skrivali vlasništvo u više od pet zemalja svijeta, na Tviteru su se oglasili bojni funkcioneri Demokratske partije socijalista.

„Dok ova Vlada uništava razvoj, broji dodatnih 11000 nezaposlenih, ubija nadu mladim ljudima, razara infrastrukturne projekte i uništava sve pred sobom kao pošast, na sceni imamo predstavu napada na Predsjednika Đukanovića koja liči na loš filmski scenario“, poručila je potpredsjednica DPS Sanja Damjanović.

„Kada želite da skrenete fokus sa tajnog ali organizovanog zaduživanja od skoro milijardu eura, propalog projekta ToMontenegro, tajnog hedžing aranžmana, valja krenuti sa populističkim floskulama i napadima koji nemaju nikakvog realnog uporišta. Prisustvujemo zadnjem vapaju ove vlasti u pokušaju spašavanja te kancerogene družine“, navela je ona na Tviteru.

Član Predsjedništva DPS-a i poslanik u Skupštini Crne Gore Nikola Rakočević smatra da je uzaludno reprodukovati afere i praviti dimne zavjese.

„Moraće URA i Demokrate uskoro da odgovore konkretno – da li Crnu Goru vide u Evropi ili u “Demokratskom” frontu“, kazao je on.

Na Tviteru se oglasio i poslanik ove partije Nikola Janović.

„Vlada nas je ekspresno vratila u 90-te. Sada nas sve podsjeca na „afere“ iz 2000-tih…Ista meta, isto odstojanje…“, kazao je on.

Izvor:FOS Media
NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor