Čović sumnja u Milka Bjelicu, sudije…

Predsjednik Crvene Zvezde Nebojša Čović izuzetno je nezadovoljan dočekom u Morači tokom mečeva finalne serije plej ofa.

Gostujući u emisiji “U obruču” na TV Arenasport Čović kaže da nije zadovoljan prijemom u Podgorici, jer se Zvezda potvrdila da dočeka Podgoričane na visokom nivou.

“Ono što me je iznenadilo u Podgorici je takav neprijateljski ambijent. Čuo sam da je publika birana na osnovu sezonskih i nekih drugih članskih karata. Ne znam kako bi bili primljeni u Prištini, ali čast košarkašima i pojedinim članovima stručnog štaba Budućnosti , ambijent u Morači je bio potpuno neprijateljski.”, kazao je Čović.

On je ponovio da su sudije bile pod pritiskom, da sumnja kako je u poluvremenu mečeva došlo do posjete sudijskih prostorija ne navodeći od koga. Novitet je to što je pričao i o Milku Bjelici.

“Milko Bjelica je naš najskuplji igrač ove sezone i koštao je 400 hiljada eura tu nema što da se krije. Ono što je on pokazao u finalu bilo je neprepoznatljivo. Pod kakvim je pritiskom bio i kakvim se talasima ultrazvučnim ili podzemnim uticalo na njega ne znam”, kazao je Čović.

On je najavio da će se svim sredstvima boriti za Evroligu.

Čović je otkrio da se nijednom tokom finalne serije nije nakon mečeva vidio sa Draganom Bokanom. Takođe je negirao da je Voli bio sponzor Zvezde ili da je pomagao novčano, već su na osnovu kolegijalnosti i dobrih odnosa išli natpisi na reklamama u Pioniru.

Izvor: Cdm.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor