Čović ne može da preboli, Budućnost će igrati Evroligu

foto: KK Budućnost

Dragan Bokan se oglasio novim saopštenjem, nakon što je Nebojša Čović prethodnih dana više puta prozivao Košarkaški klub Budućnost Voli i čelnike kluba.

Tenzjie nakon završetka serije finala plej ofa još se nijesu umirile, a Podgoričani rade na vraćanju Evrolige u Moraču.

“Iako je prošlo 15 dana od kada je KK Budućnost Voli osvojila ABA Ligu i na sportskom terenu stekla pravo da igra Evroligu, N.Č. neumorno iz dana u dan nastavlja sa iznošenjem neistina, ne ustručavajući se da iznosi uvrede na račun velikog broja ljudi. Očigledno da su porazi za njega bili toliko bolni da ih ne može ni sportski ni ljudski preboljeti. Pri tome, ne može da shvati da ljudi koji vode KK Budućnost Voli ne žive od košarke, već košarku pomažu. Naravno da se na neistine N.Č. nećemo osvrtati, i povodom istih se nećemo više ni oglašavati, jer su odavno prevazišle vrijednost ljudske pažnje i komentara.

A ako ćemo o tome kako je KK Budućnost Voli došla do Evrolige, onda rezultat od 5: 1 govori više od svih neistina i saopštenja N.Č. i srećom nije N.Č. taj koji odlučuje ko će igrati Evroligu, već su to ostvareni rezultati, pravila Evrolige i njeno rukovodstvo.

Ali jedino je sigurno: KK Budućnost Voli će igrati Evroligu, nastaviti da daje doprinos razvoju regionalne košarke, poštujući sportske i etičke standarde, uz konstantno unaprjeđenje saradnje sa svim klubovima, bez obzira na pojedince koji pokušavaju to da naruše, zloupotrebljavajući trenutne pozicije, jer sve izjave N.Č. doživljavamo kao lični stav, a nikako kao stav KK Crvena Zvezda, čije postojanje i sportski rezultati zavrjeđuju pažnju i poštovanje.”, stoji u saopštenju Podgoričana koje potpisuje Dragan Bokan, predsjednik Budućnosti.

Izvor: Cdm.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor