Članovi benda Simple Minds stigli u Podgoricu, nastupaju sjutra

Škotski rok veterani, članovi benda Simple Minds doputovali su danas u glavni grad Crne Gore. Oni će sjutra veče dvočasovnim koncertom na Stadionu malih sportova zatvoriti četvrto izdanje festival City Groove.

„Zdravo, srećan sam što smo u Crnoj Gori, vrijeme je vedro tako da se vidimo sjutra veče“ poručio je Jim Kerr pjevač Simpe Mindsa.

Simle Minds u Podgorici će svirati u okviru svjetske turneje na kojoj promovišu osamnaesti studijski album „Walk Between Worlds“.

Festival City Groove počeo je sinoć na Stadionu malih sportova i to spektakularnom žurkom pod vedrim nebom, a ljubitelji elektronskog zvuka imali su priliku da uživaju u nastupima Mr. Lekke, Daria Nuneza i dua The Cube Guys.

Druga festivalska noć počeće koncertom KIC pop hora u 21 sat, Stereo MC’s svojim hitovima zagrijaće publiku, a nakon njih nastupiće Josipa Lisac. Drugu noć svojim nastupom zatvara hrvatski rok sastav Vatra.

Ulaznica još ima, saopštili su organizatori a mogu se naći isključivo na prodajnom mjestu ispred Stadiona malih sportova po cijeni od 10 eura za večeras, a za sjutra ulaznica za parter je 10, a fan pit 15 eura.

Izvor: RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor