Četvrti „Ušće fest” počinje 5. avgusta

U Bijelom Polju, na ušću Bistrice u Lim kod Voljavca, 5. avgusta počinje četvrti „Ušće fest”. Ova već tradicionalna muzička smotra okupiće više značajnih bendova sa prostora nekadašnje Jugoslavije, kao i mlada muzička imena sa domaće scene i regiona.

Među njima se izdvajaju Van Gogh, Teška indrustrija i Osvajači.

“Program ovogodišnjeg festivala garantuje uspjeh, i sigurno će i  ove godine opravdati očekivanja publike. Cilj je i da se, u budućnosti, Ušće kao lokalitet unaprijedi, i bude prostor gdje će se građani i porodice rado odmarati i uživati u ambijentu i sadržajima koji budu ponuđeni kroz razne organizacije“, kaže menadžer festivala Vlado Čampar.

Muzičko druženje na Ušću i ove godine podržava Turistička organizcija Bijelo Polje.

„Na taj način želimo da pokažemo da  Bistrica ima velike turističke potencijale te da je pogodno mjesto i za ovakvu vrstu manifestacija”, kazala je direktorica Turističke organizacije Violeta Obradović.

Čampar je podsjetio, da je i ove godine obezbijeđen besplatan prevoz sa autobuske stanice do Voljavca, i zajedno sa policijom apeluju na građane da ne dolaze svojim autima, zbog ograničenog prostora za parkiranje.

Da će taj  kraj, osim večernjih časova kada su planirani koncerti  pomenutih sastava, biti gostima interesantan i tokom dana,  potrdudiće se  DJ.

Pokrovitelji ovogodišnjeg „Ušće festa” su Opština Bijelo Polje i Turistička organizacija, tehnički organizator je NVO Respect, dok je generalni sponzor kompanija M:tel.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor