Čelnici UCG posjetili VMŠ u Beranama: Ima uslova za nastavu

Uvjereni smo da postoje realni uslovi za održavanje teorijske i praktične nastave na Visokoj medicinskoj školi u Beranama, poručili su čelnici državnog Univerziteta nakon prve posjete ovoj instituciji.

U prvoj radnoj posjeti Visokoj medicinskoj školi u Beranama danas su boravili  vršilac funkcije rektora  Danilo Nikolić, predsjednik Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore Duško Bjelica, dekan Medicinskog fakulteta Goran Nikolić sa saradnicima, kao i predsjednica Studentskog parlamenta UCG Sara Arriana Serhatlić, student povjerenik Medicinskog fakulteta Bogdan Račić i predstavnici studenata VMŠ.

U toku posjete iskazana je važnost sjedišta Visoke medicinske škole u Beranama i spremnost Univerziteta i države Crne Gore da obezbijede sve uslove za kvalitetno obrazovanje studenata koji pohađaju ovaj studijski program, kao i mogućnosti za njihovo zapošljavanje po završetku studija.

„Nakon obilaska svih kapaciteta uvjereni smo da postoje realni uslovi za održavanje teorijske i praktične nastave na Visokoj medicinskoj školi u Beranama, a na osnovu Odluke o organizaciji nastave koju su usvojili Medicinski fakultet i Senat Univerziteta Crne Gore“, poručili su oni.

Izvor: CdM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor