Bufon mi je simpatičan, ali što je mnogo mnogo je…

„Nevjerovatno je da Donaruma još nije starter u nacionalnom timu. Bufon mi je simpatičan, ali što je mnogo mnogo je“, rekao je Rajola

 
FOTO: TUTTOSPORT.COM

Mino Rajola je jedan od omiljenih sagovornika italijanskih novinara.

Od fudbalskog super-agenta uvijek se mogu čuti bombastične izjave, uvijek podigne prašinu, napravi kontroverzu. Tako je bilo i danas, kada je komentarisao aktuelnu situaciju u italijanskoj reprezentaciji.

Ovoga puta ne njegovoj meti našla se legenda – Điđi Bufon.

„Nevjerovatno je da Donaruma još nije starter u nacionalnom timu. Bufon mi je simpatičan, ali što je mnogo mnogo je“, rekao je Rajola.

Bufon je pozvan u nacionalni tim, za prijateljske mečeve sa Argentinom i Engleskom, iako je nakon kraha u kvalifikacijama za Mundijal namjeravao da se povuče…

„U Italiji se ništa ne mijenja 10-15 godina. Ako je Bufon pozvan sada, onda mora da bude pozvan i u kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Ne vidim svrhu toga… Mogli bi, gledajući tako, da se pozovu i Kostakurta i Marko Branka, jer i oni mogu da daju doprinos u svlačionici. Ne znam gdje sve ovo ide“, kazao je Rajola.

On je nezadovoljan i što Marija Balotelija, još jednog njegovog štićenika, nema u reprezentaciji, uz obrazloženje privremenog selektora Luiđija di Bjađa da mora da pruži više od golova koje daje u Nici.

„Da bi se pozvao Mario potreban je karakter, a Di Bjađo ga nema, kao što ga nije imao Ventura“, rekao je Rajola.

Izvor: Vijesti.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor