Budućnost počinje pripreme, stranci stižu danas

Sasvim zvučnim pojačanjima, najvjerovatnije od zvaničnog timskog okupljanja u srijedu, Budućnost Voli počeće pripreme za narednu sezonu.

Tako se očekuje da u srijedu u Podgorici budu bek Edvin Džekson, krila Eri i Koti Klark, plejmejker Eron Kraft, kao i gotovo svi domaći igrači.

Francuz Džekson, bivša zvijezda Barselone i reprezentativac “trikolora”, je na društvenim mrežama potvrdio da u Podgoricu stiže već danas.

“Stižem dan prije priprema u Crnu Goru. Znate kako kažu, ako ne dođete malo prije vremena koje je zakazano, kao da već kasnite”, našalio se Džekson na društvenoj mreži Tviter.

Dobra vijest za trenera Džikića je oporavak beka Petra Popovića. Cetinjanin je preskočio završnicu domaćeg šampionata u maju. Ostaje da se vidi kakva je situacija sa oporavkom krila Alekse llića i centra Zorana Nikolića, koji su zadobili povrede na NBA kampu u Trevizu u Italiji u junu.

Klub je zadržao sve domaće igrače iz istorijske šampionske ABA sezone, što će biti izuzetno važno i olakšava posao treneru Džikiću na uhodavanju tima. Očekuje se da klub dovede još jednog igrača na poziciji “trojke” do kraja ljeta, a eventualno i centra tokom evroligaške sezone.

Što se prijateljskih mečeva za narednu sezonu tiče, Mega Bemax je potvrdila da će ugostiti Budućnost Voli 4. septembra.

Izvor: Cdm.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor