Bokan: Pokažimo i večeras šta Crna Gora može

foto: KK Budućnost

Od sinoć je KK Budućnost Voli na korak bliže ostvarenju velikog sna. U susret utakmici od koje mnogo očekujemo, duboko smo svjesni veličine dosadašnjeg uspjeha, kazao je predsjednik KK Budućnost Voli, Dragan Bokan, nakon pobjede Budućnosti nad Crvenom Zvezdom.

“Pokazali smo ABA regiji i Evropi da je Podgorica i Crna Gora kadra da organizuje košarkašku priredbu koja ni po čemu ne zaostaje za prestižnim evropskim gradovima. Hvala svim navijačima na podršci”, poručio je predsjednik KK Budućnost Voli.

Dodaje da je vrlo oponosan na to što na utakmici koja je proglašena događajem velikog rizika nije pao ni jedan upaljač na parket, što se nije desio ni jedan incident koji bi bacio sjenku na sinoćnu nezaboravnu atmosferu.

Ovom prilikom Bokanov tim se  zahvaljuje i pripadnicima bezbjednosnih službi, posebno policiji, obezbjeđenju Securitas, svima koji su učestvovali u organizaciji sinoćnje utakmice, našim Varvarima i njihovim vođama, podsjećajući da sve nas večeras čeka još veća odgovornost i obaveza.

“Večeras se očekuje od KK Budućnost Voli i svih nas da u velikom stilu pokažemo još više, šta Podgorica i Crna Gora može, ko smo i odakle smo, pred licem regiona, Evrope i košarkaške javnosti koja će nas pomno pratiti”, kazao je Bokan.

Siguran je da sam da smo dorasli izazovu, i kako je dodao trebamo se pokazati i večeras.

“Naša Budućnost nas je sve okupila i učinila ponosnim.  Uspjeh smo ostvarili, ostao je još jedan korak do sna, za našu Budućnost, zajedno večeras!”, poručuje Bokan.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor