BOJANIĆ U BERANAMA: „Sjever najveća žrtva vlasti“

Nakon 15. aprila neće biti institucija koje gledaju „kroz prste“ za korist pojedinaca, već ćemo svi biti jednaki pred njima, kazao je predsjednički kandidat kojeg je podržao veći dijo opozicije, Mladen Bojanić, na predizbornom skupu u Beranama.

Bojanić je istakao da je Berane pokazalo „kako se osvaja i brani sloboda“, te da je tu da pomogne oslobođenje cijele Crne Gore.

„Cilj mi je da pošaljem Đukanovića u političku prošlost, oslobodim zarobljene institucije i vodim računa o svim građanima, bilo koje vjere, nacije ili političkog opredjeljenja“, naglasio je on.

Bojanić je poručio da je sjever Crne Gore najveća ekonomska žrtva vlasti.

„Hoće da uzmu vodu, pregrade rijeke. Ne smijemo to da damo. Nisam protiv ekonomskog razvoja, za investicije sam i nove energetske objekte, ali ne na ovaj način“, rekao je on.

Bojanić je pitao da li iko, osim članova porodice i prijatelja predsjednika DPS-a Mila Đukanovića, može dobiti koncesiju na male hidrocentrale.

„Je li moguće, kao što on kaže, da je o tome odlučilo Ministarstvo ekonomije, a on je samo potpisao rješenje. Jedino u to vjeruje Agencija za sprječavanje korupcije. To je Crna Gora, nažalost, koju danas imamo. Od 15.og neće biti tako, neće biti institucija koje gledaju kroz prste za korist pojedinaca, svima će jednako suditi“, poručio je Bojanić.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor