Bliži se završetak radova na putu Pljevlja-Miajilovica

Projekt menadžer Uprave za saobraćaj Nikola Arnaut, kazao je za RTV Pljevlja da su radovi na rekonstrukciji puta Pljevlja-Miajilovica su u naprednoj fazi.

Do sada je urađeno oko deset kilometara prvog sloja asfalta i radi se priprema za asfaltiranje, prvim slojem, preostalih oko 2,5 kilometara puta. Na taj način ova trasa puta bi se kompletirala, kada je u pitanju prvi sloj. Izvođač radova se trudi da maksimalno iskoristi lijepo vrijeme i dinamiku radova upodobi onom što su planovi za realizaciju, tako da mogu reći da je ovo što se vidi na gradilištu zadovoljavajuće. Ako nas vrijeme posluži možemo na vrijeme da ono što je planirano privedemo kraju, kazao je Arnaut i podsjetio da tokom ljetnje sezone ova dionica nijednom nije bila pod totalnom obustavom saobraćaja što je svakako bila otežavajuća okolnost za izvođača.

Već se rade rigole, a nadam se početkom sledeće sedmice da počinje asfaltiranje drugim slojem, a nakon toga slijedi i završni sloj asfalta, zaključio je Arnaut.

Ukoliko vremenske prilike budu zadovoljavajuće do druge polovine novembra put od Pljevalja do graničnog prelaza Ranče trebalo bi da bude u potpunosti završen.

AMSCG – Od 30. 9. Obustava saobraćaja od 9h do 11h i od 13h do 15h

Prema informaciji Auto moto saveza Crne Gore do 30. septembra saobraćaj na putu M6 Pljevlja-Miajilovica biće obustavljen u terminima od 09.00 do 11.00 i od 13.00 do 15.00 sati, a u ostalim terminim saobraćaj će se regulisati semaforskom signalizacijom.

Izvor RTV Pljevlja

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor