Bjelopoljac na magistralnom putu Berane – Bijelo Polje, kod tunela Tifran, udario vozilo ministra unutrašnjih poslova Melvudin Nuhodžić,pa pobjegao sa lica mjesta

Beranska policija je nakon sat vremena pronašla i uhapsila Bjelopoljca A.B. (35) koji je sinoć na magistralnom putu Berane – Bijelo Polje, kod tunela Tifran, udario vozilo ministra unutrašnjih poslova Melvudin Nuhodžić, pa pobjegao sa lica mjesta, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako navode, juče oko 22 sata i 25 minuta, na izlazu iz Berana, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo vozilo marke „VW Golf V“ bjelopoljskih registarskih oznaka kojim je upravljao A.B. i službeno vozilo marke „Mercedes“ u kojem se nalazio Nuhodžić, a kojim je upravljao službenik MUP-a.

„A.B. je, upravljajući vozilom marke ‘VW Golf V’, prešao preko pune središnje linije na lijevu kolovoznu traku, namjenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera, i u krivini ostvario kontakt sa vozilom u kojem se nalazio ministar Nuhodžić, a potom se dao u bjekstvo. Nakon sat vremena od događaja, službenici CB Berane su zaustavili predmetno vozilo kojim je upravljao A.B. i tom prilikom ga lišili slobode zbog počinjenog prekršaja napuštanje lica mjesta saobraćanje nezgode iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima. Alkotestiranjem je utvrđeno da je A.B. upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u većoj mjeri od dozvoljene“, navode u saopštenju.

Iz Uprave policije ističu da Nuhodžić u udesu nije povrijeđen, dok je na službenom vozilu nastala manja materijalna šteta.

„A.B. će biti priveden sudiji za prekršaje Suda za prekršaje u Beranama uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka“, zaključili su u saopštenju.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor