Bijelo Polje: Zbog tuče i pokušaja ubistva uhapšeno pet osoba

Službenici bjelopoljske policije rasvijetlili su krivično djelo ubistvo u pokušaju i krivično djelo učestvovanje u tuči, koje je počinjeno dan ranije, i tom prilikom lišili slobode pet osoba zbog sumnje da su počinila ova krivična djela, dok je protiv loosba koje su na bolničkom liječenju podnijeta krivična prijava.

“Naime, postupajući po prijavi da je u Opštu bolnicu u Bijelom Polju, 01.10.2017. oko 03,20 časova primljen S.J.(34) iz Tivta zbog povreda zadobijenih u tuči, policijski službenici CB Bijelo Polje su preduzeli niz mjera i radnji u cilju rasvijetljavanja ovog događaja i identifikovanja lica koja su učestvovala u ovom događaju. Nakon izvršenog uviđaja na licu mjesta, izuzeti su tragovi radi vještačenja“- naedeno je u saopštenju.

Nakon operativnog rada i prikupljenih informacija, policijski službenici su došli do saznanja da je u ulici Lala Vuksanovića, nakon kraće rasprave došlo do fizičkog obračuna između S.J. iz Tivta i M.B.(29) i A.S.(27) iz Bijelog Polja sa jedne strane i M.R.(39), N.R. (25) i V.R.(42), svi iz Bijelog Polja, sa druge strane.

“Tokom fizičkom obračuna došlo je do upotrebe noža kojom prilikom su S.J. i V.R. zadobili teške tjelesne povrede dok je M.R. zadobio lake tjelesne povrede.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se N.R. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu S.J. Tužilac je takože naložio da se M.R, S.J, A.S. i M.B. liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo učestvovanje u tuči“- dodaju iz policije.

Protiv V.R, koji je na bolničkom liječenju, nadležnom tužiocu podnijeta je krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo učestvovanje u tuči. Preduzimaju se aktivnosti na utvrđivanju činjenica u vezi sa licem koje je nanijelo povredu V.R, zaključeno je u saopštenju policije.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor