Adnan Striković novi predsjednik O.O SDP Bijelo Polje

Na sjednici opštinskog odbora SDP Bijelo Polje Mr sc.med.dr. Adnan Striković je izabran za novog predsjednika O.O SDP Bijelo Polje.

Striković je povodom izbora na mjestu predsjednika kazao  da se  zahvaljuje  svim članovima odbora koji su glasali a posebno drugom kandidatu g-dinu Muju Vrevi koji je povlačenjem svoje kandidature doprinio da, uz naravno konstruktivne diskusije, sve ipak protekne u prijateljskom i demokratskom duhu, kako i dolikuje našoj partiji.

Čeka nas mnogo posla.
Urušenu ekonomiju našeg grada moramo pokušati spasiti u saradnji sa svim konstruktivnim faktorima na političkoj sceni i van nje.  Moramo naći način da niti jedan pacijent ne bude imao potrebu da zdravstvenu zaštitu traži van Bijelog Polja, bar ne zbog onih stvari zbog kojih to nisu radili ni prije 30 ili više godina.  Kultura mora imati centralno mjesto prilikom raspodjele budžeta. Sport mora postati nešto čime će se naš grad opet ponositi. Naša gimnazija opet mora postati mjesto sticanja znanja a ne diploma Luča.

      Ono što nisam pomenuo ne znači da je manje značajno.
Postavlja se pitanje, kako?
Prvo, zaustavićemo nesojski nepotizam kako ga nazva jedan moj fb prijatelj kojeg nažalost još nisam lično upoznao.
Postavićemo sposobne i stručne ljude na rukovodeća i operativna mjesta vođeni principima depolitizacije i profesionalizacije.
Svaki ugovor koji je sklopljen ili bude sklopljen biće javan.
Svaka „kupljena“ diploma biće procesuirana.
Nijedan konkurs neće biti namješten kao što nije bio ni dok sam bio rukovodilac ustanove u kojoj radim ( to se u ovako pogrešnom sistemu, nažalost danas obija o glavu nekim osobama koje to nisu zaslužile).

Uslov da ostvarimo navedeno i uvjeren sam i mnogo više je, da nas na narednim lokalnim izborima podržite bar u mjeri koliko ste to učinili na prošlim. To bi garantovalo da SDP mora biti nezaobilazan, bitan faktor pri konstituisanju nove izvršne vlasti u našem gradu, a to znači vraćanje pravde i znanja na mjesta koja im pripadaju, objavio je Striković na svom fejsbuk profilu.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor