Besplatno putovanje Evropom: Ne postoji uslov, već zadatak!

Kompanija Busabaut traži četiri putnika koji su spremni da dijele svoje avanture sa svijetom. Kako se navodi, potrebne su im četiri osobe spremne da tri mjeseca putuju Evropom, besplatno.

Tragaju za influenserom koji će dijeliti fotografije na Instagramu sa zanimljivim naslovima, zatim jutjuberom koji će na svom nalogu dijeliti interesantne video priče, blogerom koji će u tekstovima opisivati tromjesečno putovanje i kreatorom Instagram i Snepčet priča koji će u realnom vremenu dijeliti sve nezaboravne trenutke.

Njihove avanture će podrazumijevati sve, od skijanja u švajcarskim Alpima do jedrenja na jadranskoj obali.

Tokom tromjesečnog putovanja izabrani će biti u prilici da obiđu gotovo sve evropske metropole poput Pariza, Rima, Berlina, Venecije i Barselone, ali i manjih mjesta poput jezera Bled u Sloveniji.

Postoji mogućnost grupne prijave ukoliko biste putovali sa prijateljima ili porodicom. Za prijavu je potrebno poslati video-snimak sa Jutjuba u kom kandidat objašnjava zašto baš on treba da se nađe na tom putovanju.

Kandidati moraju biti stariji od 18 godina. Putovanje je planirano za maj ove godine. Kompanija pokriva sve troškove puta i smještaja uključujući i dnevne troškove.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor