Besplatno piće uz potvrdu o vakcinaciji

NVO “Ugostitelji Crne Gore” pokrenula je kampanju “Vakciniši se”. Cilj kampanje je informisanje javnosti o značaju vakcinacije kao i edukaciji o njenim društvenim i zdravstvenim aspektima.

Ovom kampanjom želimo da pokažemo da je vakcinacija jedini put ka normalnom životu te da pozovemo građane na taj human i odgovoran čin.

Kao odgovorna organizacija spremni smo da damo doprinos u borbi protiv koronavirusa i da što bolje dočekamo predstojeću ljetnju turističku sezonu od koje zavisi sudbina daljeg poslovanja za značajan dio ugostitelja i hotelijera.

Iznenađeni smo što se današnjoj kampanji nisu odazvali predstavnici Ministarstava ekonomskog razvoja i zdravlja, a za šta su uredno dobili poziv.  

Odgovornost za stavljanje epidemiološke situacije pod kontrolu je na svima nama. Apelujemo na sve naše članove i goste da poštuju epidemiološke mjere kako bi na taj način dali doprinos u borbi sa virusom korona.

Ovom prilikom pozivamo sve naše članove da, u što kraćem roku,  dostave spisak zaposlenih Ministarstvu ekonomskog razvoja putem e-maila prijave@mek.gov.me kako bi nastavili proces vakcinacije.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor