Bertomeu: Budućnosti dobro došla u Evroligu!

Danas je u Barseloni, prilikom susreta u upravi Eurolige, njen prvi čovjek Đozep Bertomeu pružio ruku predsjedniku KK Budućnost Voli, Draganu Bokanu, sa riječima: Dobro došli u Evroligu!

Čelnik Podgoričana bio je veoma zadovoljan ishodom sastanka u sjedištu elitnog košarkaškog takmičenja.

“Izuzetno sam zadovoljan zbog toga što su Evroliga i KK Budućnost Voli danas približili stavove. Čelni ljudi Evrolige na čelu sa njihovim prvim čovjekom su našem timu približili dalje korake, kao i postavili rokove realizacije otklanjanja nedostataka SC Morača. Određen je monitoring tim koji će pratiti realizaciju na mjesečnom nivou. Za 15 dana će biti jasno postavljena dinamika kroz planogram, sa rokom realizacije do kraja avgusta ove godine”, rekao je Bokan nakon sastanka u Kataloniji.

Predsjednik Budućnosti istakao je da su sada na potezu Podgoričani koji treba da obezbijede uslove za odigravanje mečeva Evroligi u “Morači”.

“Od ovog trenutka sve zavisi od nas. Moramo pokazati visoki stepen ozbiljnosti u organizaciji Kluba, postaviti novi menadžment koji će na dnevnom nivou komunicirati sa predstavnicima Eurolige. Od ključne je važnosti ispoštovati standarde Evrolige, koje kada je u pitanju SC Morača ova institucija postavlja, (a vec su svi jasno precizirani). Odlućujuća uloga u tome pripada preduzeću Sportski objekti, gradu Podgorici i Crnoj Gori”, dodao je Bokan.

Budućnost je mjesto u Evroligi zaslužila osvajanjem ABA lige. U velikom finalu bila je u četiri meča bolja od Crvene zvezde.

Izvor: Cdm.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor