Berane u Rožajama slavilo pobjedu protiv Jedinstva

Fudbaleri Berana slavili su minimalnu ali zasluženu pobjedu u komšijskom okršaju i derbiju drugog kola Druge lige Crne Gore – 1:0 protiv Jedinstva iz Bijelog Polja. Tako su Beranci nastavili uspješnu priču sa starta Prvenstva, jer su u prvom kolu savladali Mladostiz Lješkopolja.

 Dok su na startu prvenstva Beranci gostovali, jučerašnja pobjeda protiv prošlogodišnjeg prvoligaša dobija na značaju jer je ostvarena u svojstvu domaćina, mada se utakmica igrala u Rožajama.

Podsjetimo, svlačionice Gradskog stadiona u Beranama trenutno se rekonstruišu i pitanje je kad će “plavi” steći pravo da igraju na svom terenu, jer to zavisi od dinamike izvođenja radova.

Na sreću, to što su juče igrali na Bandžovom brdu kao domaćini Berancima nije smetalo da ostvare drugu pobjedu u istom broju odigranih kola.

Ni fudbaleri Ibra nijesu propustili priliku da juče slave, pa sun a gostovanju ekipi Mladosti ostvarili pobjedu od 2:1, dok je četvrti klub sa sjevera, plavsko Jezero gostovalo Mornaru i osvojilo bod u Baru – 0:0.

U ostalim utakmicama drugog kola zabilježeni su sljedeći rezultati: Bokelj – Čelik 2:0, Cetinje – Otrant 0:2 i Igalo – Lovćen 1:1

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor