Beranac zbog pedofilije osuđen na godinu zatvora

Kadrija Rizvanović (46) iz Berana, osuđen je na godinu zatvora jer je počinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje na štetu desetogodišnjakinje.

 U presudi Osnovnog suda u Rožajama se navodi da je Rizvanović, 18. juna ove godine, sreo desetogodišnjakinju sa čijim roditeljima se od ranije poznavao i odveo je na kej pored Ibra, gdje nad njom izvršio nedozvoljene polne radnje. Potom je odveo na Zelenu pijacu, gdje je na jednoj od tezgi ponovio uradio isto.

Rizvanović je zatečen u vršenju krivičnog djela od strane jedne Rožajke koja ga je upozorila na nedolično ponašanje fotografišući ga mobilnim telefonom a potom je slučaj prijavila policiji.

Rizvanović je potom pustio dijete da se vrati svojim roditeljima uz prijetnju da ukoliko se bude požalilo roditeljima na njega, da će je ubiti.

Policija je dan kasnije okrivljenog zatekla u društvu djevojčice na gradskom trgu kada ga je i privela u stanicu a potom i podnijela kriviču prijavu protiv njega.

Rizvanoviću je bio određen pritvor sve do juče kada je donijeta presuda kojom je osuđen na jednogodišnju zatvorsku kaznu.

Izvor:RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor