Banović, Marković, Terzić i Sekulić dobili profesionalne ugovore

Fudbalski klub Budućnost s ponosom je obavijestio javnost da je u aktuelnom prelaznom roku posebna pažnja posvećena definisanju statusa najtalentovanijih mladih igrača ovog kluba.
 

Klub je procijenio da su stipendisti koji su svojim igrama stekli statuse prvotimaca zavrijedili profesionalne ugovore. Profesionalni ugovor na četiri godine potpisali su Balša Banović, Danilo Marković, Vasilije Terzić i Balša Sekulić, dok se na trogodišnju vjernost klubu obavezao Driton Camaj.

Pored njih, fudbaleri koji su po prvi put potpisali stipendijske ugovore, a priključeni su prvom timu od ove sezone su Dušan Bakić, Igor Vukčević, Miloš Brnović i Petar Radulović. Oni su krenuli stopama svojih vršnjaka koji su ranije potpisali stipendijske ugovore, a neki od njih već upisali nastupe za prvi tim : Stefan Milić, Nikola Kumburović, Bojan Roganović, Marko Tući i Luka Malešević.

Istovremeno, osam njihovih mlađih kolega iz omladinske škole potpisali su stipendijske ugovore jer je stručna služba kluba procijenila da posjeduju veliki potencijal i talenat koji bi u narednom periodu trebao da se valorizuje na pravi način.

Fudbalski klub Budućnost će i u narednom periodu pažljivo i stručno analizirati i pratiti razvoj naših najtalentovanijih igrača kako bi im pružio svu neophodnu podršku na njihovom putu ka prvom timu i vjerujemo uspješnim fudbalskim karijerama. Želja nam je da što veći broj prvotimaca bude proizvod naše omladinske škole i na tom poslu ćemo nastaviti da predano radimo, saopštili su iz Budućnosti.

Izvor: Portal Analitika

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor