Avio linijom Niš-Tivat stiglo 5.000 putnika

Sezonskom avio-linijom Niš-Tivat kompanije Air Serbia tokom ljeta Tivtu je dovela preko 5.000 putnika, a ostvareno je 25 letova, kazao je predsjednik opštine Tivat Željko Komnenović.

Kako je saopšteno iz te lokalne samouprave, Komnenović je ugostio direktora Aerodroma Srbije Mihajla Zdravkovića i pri tom se zahvalio na uspješnoj saradnji u realizaciji projekta sezonske avio-linije Niš-Tivat.

“Ova izuzetno popularna sezonska avio-linija, koju je realizovala avio kompanija Air Serbia, tokom ljeta Tivtu je dovela preko 5.000 putnika, a ostvareno je 25 letova. Osim toga, važno je istaći da je putem avio-linije Beograd-Tivat u najvećem obimu realizovan i dolazak putnika iz Rusije, budući da ovog ljeta nije bilo direktnih letova”, rekao je Komnenović i najavio sadržajniju saradnju u budućim projektima.

Mihajlo Zdravković je, kako se dodaje u saopštenju, izrazio zadovoljstvo povodom uspješno realizovane sezone, povezivanja Tivta sa jugoistočnom regijom Srbije i najavio, pored ove, mogućnost uvođenja još jedne avio-linije, na relaciji Kraljevo-Tivat za narednu sezonu.

Izvor:RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor