Asfalt na putu u Velici starom 110 godina

Modernizacijom ovog, dosad makadamskog prilaza kućama, Uprava javnih radova i lokalna vlast stvaraju kvalitetnije uslove života u tom plavskom kraju

Uprava javnih radova je u saradnji sa Opštinom Plav počela sa pripremnim radovima za asfaltiranje ulice u naselju Velika, u okviru programa unapređenja lokalne putne infrastrukture, čime je nastavila da ulaže u unapređenje uslova života na seoskom području, saopštili su iz Uprave javnih radova.

– Put u Velici prvobitno je probijen još prije oko 110 godina, da bi prije oko jednog vijeka bio proširen. Modernizacijom ovog, dosad makadamskog prilaza kućama, Uprava javnih radova i lokalna vlast stvaraju kvalitetnije uslove života u tom plavskom kraju. Radovi u Velici predstavljaju jedan u nizu projekata koje Uprava javnih radova u ovom momentu realizuje zajedno sa opštinskim institucijama u cijeloj Crnoj Gori – navodi se u saopštenju Uprave javnih radova i dodaje da su ove godine potpisali ugovore sa predstavnicima lokalnih uprava u vrijednosti od oko 2,1 milion eura.

– Time pokazujemo da smo posvećeni stvaranju kvalitetnijeg života u cijeloj državi, a posebno kada je riječ o manje razvijenim područjima – podvlače iz Uprave javnih radova.

 

 

Izvor: Dan

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor