Ašanin nova igračica Budućnosti

Dosadašnja članica Trebjese Noa Tanja Ašanin nova je igračica Ženskog rukometnog kluba Budućnost – igračica koja igra na poziciji desnog beka i koja je najbolji strijelac crnogorskog šampionata, potpisala je ugovor sa najtrofejnijim crnogorskim klubom

Dolazak u Budućnost stigao je kao nagrada za odlična izdanja u dresu nikšićkog kluba u kojem je u protekle tri sezone pokazala veliki potencijal čime je zaslužila i poziv u nacionalni tim za predstojeće utakmice protiv Slovačke i Italije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje će krajem godine biti održano u Francuskoj.

Iz ŽRK Trebjesa Noa svojoj doskorašnjoj igračici poželjeli su puno uspjeha u dresu Budućnosti uz očekivanje da će doživjeti punu afirmaciju u dresu najvećeg crnogorskog kluba.

Budućnost je angažovanjem Ašanin još jednom potvrdila da ima misiju da bude baza najtalentovanijih crnogorskih igračica koje u budućnost treba da budu nosioci igre kako dvostrukog šampiona Evrope, tako i crnogorske reprezentacije.

Ašanin je treće pojačanje za narednu sezonu, nakon što su se u Budućnost vratile crnogorske reprezentativke – golmanka Marina Rajčić i srednji bek Anđela Bulatović.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor