Andrija Milošević: Djecom u CG nema ko da se bavi, jer su svi u 1918. godini

Baš me briga za istoriju, čovječe, ja neću da živim u vremenskoj mašini, poručio je tada glumac

Glumac Andrija Milošević pričao je u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ prošle godine, neposredno nakon parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, o stanju u državi posle, kako je kazao demokratskih promjena.

Glumac je tada naveo da je u Crnoj Grri „sada sve do naroda“.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=RpW65c78lYU]

– Ako bude narod htio biće mu bolje, a ako nastave kao do sada neće im biti dobro. U Crnoj Gori su se desile demokratske promjene na jedan okej način, prema tome sve je do njih. Narod u Crnoj Gori treba da se osjeća dobro jer žive u zemlji koja je puna resursa. Crna Gora nema nuklearnu bombu i nema naftu, samim tim je totalno nebitna za ostatak svijeta. Ali, u toj nebiotnosti je njena ljepota. Pa mi imamo more- dodao je Milošević.

Kako je naveo, „njemu bi bilo bitno da je nebitan u svijetu, a da pravi dobar sir, dobar skorup, kačamak.

– Da imam dobre plaže, da cimam planine neka ide narod neka skija. Tako treba da rade mnoge zemlje u regionu. A kod nas se pati od istorije i non stop se ide u neki rikverc Baš me briga za istoriju, čovječe. Ja neću da živim u vremenskoj mašini- kazao je Andrija.

Poručio je da želi da ljudi sada prave istoriju.

– Više me smaraju s tim pričama koje sam prežvakao 600 puta. Samo tumaramo od 1918. do 1941. godine. Ova djeca su nam ostavljena na milost i nemilost, njima se niko ne bavi jer su svi u 1918. godini. Probudi se dijete, gdje mi je tata, sad će sine da dođe samo da završi nešto što je bilo kod Užica Morao sam ovo da kažem, jer volim i Crnu Goru, a volim i Srbiju. Volim sve ljude, ali mislim da je vrijeme da malo transformišemo umove, da krenemo da razmišljamo o normalnim stvarima. Ja kad sjutradan umrem sigurno za mene neće reći umro je onaj Crnogorac. Želim da za mene kažu „Umro je onaj dobar čovjek“- zaključio je Andrija.

 

Izvor: Dan

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor