Alen Islamović i YU grupa na Ušće festu u Bijelom Polju

Peti muzički festival Ušće fest biće održan 22. jula u Voljavcu na ušću Bistrice u Lim. Zvijezde večeri biće Alen Islamović i YU grupa, saopštili su organizatori na današnjoj konferenciji za novinare.

         Menadžer festivala Vladan Čampar je najavio da će osim YU grupe i Islamovića, kojeg će pratiti njegov Live bend nastupiti Dilan bend i DJ Perota.

-Ovo godine sa nama je YU grupa koja je oko četiri decenije na muzičkoj sceni i Alen Islamović koji je obilježio istoriju roka kroz više bendova i jedan je od nosilaca najvećih hitova, podsjeća Čampar.

On je rekao i da je prevoz obezbijeđen od 15 časova, sa autobuske stanice na relaciji  grad- Ušće.

-Pozivamo sve da dođu i lijepo se provedu. Ušće fest je prepozanat kao manifestacija koja afirmiše mlade bendove iz Bijelog Polja, pa je to slučaj u uvodnom dijelu i ove godine. Program počinje nastupom DJ-a, a za 18:30 časova predviđen je nastup Dilan benda, u 19:30h nastup YU grupe, a u 21.30 h nastup Alena Islamovića, istakao  Čampar i podsjetio da je ovaj festival dio turističke promocije Bijelog Polja.

Direktorica Turističke organizacije Bijelo Polje Violeta Obradović kazala da je lokacija održavanja ovog festivala veoma atraktivana.

-Mjesto odražavanja je značajno i zbog promocije bistričog kraja, ali i Đaloviće pećine. Slika Bijelog Polja se značajno mijenja u turističkom smislu, zahvaljujući između ostalog, i ovakvim manifestacijama, kazala je Obradović i dodala da je generalni pokrovitelj festivala Turističa organizacija Bijelo Polje.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor