Alegri: Završili smo

Juventus je završio sa dovođenjem igrača za ovog ljeto, ako je vjerovati treneru Stare dame Masimilijanu Alegriju. Trofejni stručnjak kaže da je šampion Italije napravio veoma dobru ekipu, popunjenu na svim pozicijama.

Tokom ovog prijelaznog roka Juventus je doveo Kristijana Ronalda, Matiju Perina, Leonarda Bonućija i Žoaa Kansela.

“Klub je uradio sve što je trebalo. Još pojačanja? Konkurentni smo sada sa ovim što imamo i jedva čekam da počne sezona kako bi iskoristio sve raspoložive snage”, rekao je Alegri novinarima u Vašingtonu, pošto se Juventus nalazi na pripremama u SAD.

Izjava trenera Stare dame u koliziji je sa informacijama koje gotovo svakodnevno objavljuju italijanski mediji o pokušajima da Juventus dovede još Pola Pogbu ili Sergeja Milinković Savića.

Alegri će biti na slatkim mukama kada je u pitanju odabir ekipe, mada već jasno može da se pretpostavi prvi tim.

“Biće zadovoljstvo trenirati Ronalda, koji je uz Mesija, najbolji fudbaler na svijetu. A sa dolaskom Bonućija sada imamo petoricu igrača koji konkurišu za dvije pozicije u odbrani”.

Juventus je u posljednjoj kontrolnoj utakmici izgubio od madridskog Reala sa 3:1. Prije toga Stara dama je savladala Bajern sa 2:0, dok je Benfiku i selekciju MLS savladao poslije penala.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor