Agović učestvovao na Medjunarodnoj konferenciji turizma i investicija u Banja Luci

Na poziv Gradonačelnika Banja Luke , Savjetnik za turizam u Sekretarijatu  za preduzetništvo i ekonomski razvoj Opštine Bijelo Polje, Agović Samedin, učestvovao je  na dvodnevnoj  Međunarodnoj  konferencija turizma i investicija Banja Luka 2018,  koja je održana u Kulturnom centru Banski dvor  proteklog vikenda. Konferencija je okupila više od 150 učesnika iz više od 50 zemalja  regiona i inostranstva.

 

Međunarodna konferencija turizma i investicija Banjaluka 2018.” Okupila je 10. i 11. maja na jednom mjestu stručnjake u industriji turizma.

U okviru Konferencije su predstavljeni turistički potencijali  i održane su tri panel diskusije u kojima su učestvovali panelisti iz Bosne I Hercegovine, Srbije, Makedonije , Slovenije i Crne Gore, koji se dugi niz godina bave razvojem turizma, kao i investiranjem u turističke kapacitete, nakon kojih su organizovani B2B sastanci turističkih poslenika, kao i potencijalnih investitora sa učesnicima konferencije.

Posebno interesovanje je izazvao masterclass koji su održali predstavnici najveće evropske turističke komapnije iz Belgije „Thomas Cook Ltd.“

Učesnici konferencije su  imali priliku da predstave svoja iskustva i izazove u navedenoj oblasti, da se povežu sa svim interesnim stranama iz oblasti turizma i da upoznaju mogućnosti za investiranje.

„Grad na Vrbasu je bio domaćin vodećeg događaja za edukaciju i umrežavanje u industriji turizma. Sa aktulenom digitalnom revolucijom, ova industrija se konstatno mijenja, te upravo je jedan od ciljeva Konferencije dijeljenje znanja, iskustva i primjera dobre prakse, kao i diskusija o novim idejama i trendovima.Tema konferencije odnosila  se na potencijale investicija u oblasti turizma u regionu, brendiranje gradova kao turističkih destinacija i promociju turističke ponude“ istakao je Agović .Konferenciju  su uspješno  organizovali Grad Banjaluka i Turistička organizacija grada Banjaluke.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor