Search
Close this search box.

Adžić: Sankcionisaćemo svaki nezakoniti uticaj u zemlji

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić kaže da će policija sankcionisati sve ono što su nezakoniti uticaji u zemlji, ali na neće donositi odluke na osnovu simpatija ili nečijih indicija.

Adžić je, tokom sjednice Skupštine Crne Gore na Cetinju, odgovarajući na pitanja Andrije Popovića o miješanju Srbije u izborne procese, rekao da su već ušli u tu priču.

Poslanik Andrija Popović kazao je da su primjetni negativni uticaji Srbije i Srpske napredne stranke, uoči lokalnih izbora u Budvi.

“Dobili smo zvaničnu potvrdu da se funkcioneri Srpske napredne stranke (SNS) već miješaju u lokalne izbore u Budvi, da su stalno prisutni tamo”, rekao je Popović.

Ministar Adžić, sa druge strane, kaže da se nekome ne može zabraniti ulazak u Crnu Goru, ako nema formalnih zabrana ulaska, ili nijesu evidentirane njegove nelegalne radnje.

“Bez obzira ko kojoj partiji pripadao, i koju ideologiju propagirao, ukoliko nema formalnih zabrana ulaska u Crnu Goru, i ukoliko u Crnoj Gori nijesu evidentirane njegove nelegalne radnje, mi nemamo mogućnost da samo na osnovu nečijih simpatija ili indicija zabranimo boravak na teritoriji bilo koje opštine”, pojasnio je Adžić.

Ono što su, kako kaže, “naše nadležnosti koristimo u skladu sa zakonom, prema svima se ponašamo jednako i ko god vrši neprimjeren uticaj biće sankcionisan”.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor